Reviews from Mevrouw Polka Tilburg

Recent reviews

5.0
Angelika
17 April 2024

Wszystko pyszne! :)

Adam
14 April 2024

Fast delivery 馃殮 Delicious 馃い

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W
14 April 2024
Sebastian Romanowski
14 April 2024
Sebastian
12 April 2024

Polecam Szybko a najwa偶niejsze bardzo smaczne !!!

Paulina
11 April 2024
Barbara
11 April 2024
Marzena
28 March 2024
Kamil
27 March 2024
Magdalena
24 March 2024

Szkoda 偶e jak wam si臋 przypali艂a sk贸rka od pstr膮ga nie zamienili艣cie na nowego. Na miejscu bym nie zjad艂a. Smak spalenizny lekko przeszed艂 na pstr膮ga. Szkoda. Tak zepsu膰 taka pyszn膮 rybke. Zapiekanka ok. Ziemniaczki te偶 w porz膮dku.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Waldemar
16 March 2024

Wszystko dobre i na czas

Justyna
10 March 2024

Ca艂y obiadek no prawie ca艂y bez zastrze偶e艅 - schabowe - pierwsza klasa , ziemniaczki 艣wie偶e , domowe , kluski 艣l膮skie pyszno艣ci !!! Jedynie z ca艂ego zam贸wionego menu mo偶emy si臋 przyczepi膰 o sos pieczarkowy - zdecydowanie nie by艂 艣wie偶y lub pieczarki z kt贸rych by艂 robiony nie by艂y 艣wie偶e . Ale na tyle da艅 co zam贸wili艣my tylko do tego mo偶na si臋 przyczepi膰 :) polecam

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Prom
3 March 2024
Natalia
26 February 2024

Zamowilismy kotlet z kurczaka z serem i placek po wegiersku. Wszystko dotarlo cieplutkie i jak zawsze pyszne. Polecam!

Piotr
23 February 2024

Pyszne jedzonko, polecam z ca艂ego serca

Vera Schengel
13 February 2024
Mateusz
9 February 2024

Bardzo dobre jedzenie polecam

Oli
6 February 2024

Jedzenie na miejscu bardzo pyszne, nasza ulubiona restaracja, niestety to co dostali艣my na wynos w por贸wnaniu do tego co jest w lokalu, znacz膮co si臋 r贸偶ni. Placki z jednej strony spalone z drugiej lekko surowe, a w sosie wiele kawa艂k贸w mi臋sa spalonych. W dw贸ch porcjach by艂o tak samo. Pierogi i zapiekanka pyszne.

W
31 January 2024

Wszystko dobre

Angelika
23 January 2024

Wszystko pyszne! Super dostawa!

Paulina
22 January 2024

Przepyszne 馃憣

M
11 January 2024
Waldemar
7 January 2024

Kapu艣niak bardzo dobry. Wszystko dobre i ciep艂e

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Blazej
21 December 2023

Bardzo dobre pierogi i krokiety z domowym smakiem.Polecam

Mir
15 December 2023

Schaby dobre. Ale mizeri bardzo ma艂o

Rafal
14 December 2023
Jacek
9 December 2023

Wszystko super pod wzgl臋dem jako艣ci ale ilo艣膰 si臋 zmniejsza,co mi si臋 nie podoba. Wol臋 zap艂aci膰 euro wi臋cej ale niech b臋dzie odpowiednia porcja,po Polsku. Sur贸wka jest mniejsza od d艂u偶szego czasu.

Kasia
2 December 2023
Ula
19 November 2023

Jedzenie nie dobre Wcze艣niej by艂o smaczniejsze Nie polecam i wi臋cej nie zamawiam

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Menno
9 November 2023
Wa
5 November 2023

Schabowy zimny, ziemniaki zimne. Jedynie ros贸艂 ciep艂y.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tomas
30 October 2023

Very dissapointed. Only one polish restaurant in Tilburg and I can't write any good words about this. Only 5km from my home and was waiting 2,5h for delivery. Zapiekanki were totally cold, one was overbaked, impossible to eat. Other dish also not worth for its price. NOT RECCOMENDED.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pauli
29 October 2023
Menno
28 October 2023

Hele lekkere pierogi. Goede soep. Voor herhaling vatbaar.

AN
19 October 2023
Asia
16 October 2023

Przepyszne jedzenie. Polecam

Andrzej
12 October 2023
Jacek
11 October 2023

Niestety poraz kolejny terminowo艣膰 dostaw jest pod wszelk膮 krytyk膮, ponad 40 minut opu藕nienia. Prosz臋 podawa膰 realny czas dostawy.

Bm
8 October 2023

Very good food..big porcion and all fresh... fast delivere... very good !!!鈾ワ笍 10/10

Kaja
26 September 2023

Pyszne jedzenie, barszczyk gor膮cy, schabowy te偶 bardzo dobry:) Puree pysznie podsma偶one, tak jak lubi臋. Wszystko na plus:)

Radek
24 September 2023

Dobre polskie jedzenie

Marta
14 September 2023

Wszystko pyszne jak domowe, jestem bardzo zadowolona. Dwie gwiazdki za dostaw臋 ze wzgl臋du na sp贸藕nienie.

Alex
10 September 2023

As always. Delicious.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lukasz Krawiec
6 September 2023

Jedzenie jest pyszne... ale. Dostawa to porazka, zamowilem 4x i za kazdym razem bylo cos nie tak. Albo zostalo dostarczone nie to co mialo, albo w ogole nie zostalo dostarczone. Niestety dla mnie to ostatnie zamowienie tutaj, bo ceny nie sa tanie a takie rzeczy sie dzieja. Za kazdym razem bylem informowany ze to sie juz nie zdarzy a i tak bylo to samo.

Justyna
2 September 2023
Kamila
30 July 2023

Wszystko by艂o bardzo dobre i cieplutkie . Dostawa by艂a przed czasem .! Polecam gor膮co .! 鉂わ笍鉂わ笍

W
9 July 2023
Debby
3 July 2023
艁ukasz
30 June 2023
Waldemar
25 June 2023

Wszystko bardzo dobre. Poecam

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Waldemar
11 June 2023

Fasolka bardzo dobra. Dostawa sp贸藕niona

Anonimowy
23 May 2023
Dominik
23 May 2023
Paulina
22 May 2023

Dostawa po ponad dw贸ch godzinach od zam贸wienia, z godzinnym op贸藕nieniem od szacowanego czasu dostarczenia, pomimo tego, 偶e mieszkamy zaledwie 1km od restauracji. Zam贸wili艣my dwa burgery drwala, 艂贸deczki ziemniaczane i kawa艂ek sernika z mas膮 kr贸wkow膮 i orzechami. Burgery okej, ale bez sza艂u, ser ma艂o wyczuwalny i sk艂adniki ma艂o ze sob膮 wsp贸艂graj膮, mi臋so te偶 艣rednie. Co do 艂贸deczek, spodziewa艂am si臋, 偶e b臋d膮 chrupi膮ce, a dosta艂am ala ugotowane ziemniaki. Sernik ok.

Reaction from Mevrouw Polka

Bardzo przepraszamy za op贸藕nienie. Dzi艣 ruch by艂 wyj膮tkowo du偶y. Zazwyczaj idzie Nam znacznie szybciej szczeg贸lnie kiedy klienci tak blisko mieszkaj膮. Raz jeszcze przepraszamy i dzi臋kujemy za opinie, do艂o偶ymy stara艅 偶eby jako艣 by艂a na wy偶szym poziomie. Pozdrawiamy 鈽猴笍

Jessica
20 May 2023

HEEEERLIJK! Precies perfect op smaak, niet te zout! Grote porties en vers wat je ook zeker proeft 馃槏

Waldemar
15 May 2023
Kamil
14 May 2023
Beata i Maciek
26 April 2023

Dzi臋kujemy bardzo , jak ZAWSZE zgodnie z zam贸wieniem , Wszystko 艣wie偶e i pyszne .... 馃槈

M. den Hartog
21 April 2023

Het is jammer dat alles in het Pools is of Engels ik denk dat wanneer de site ook helemaal in het Nederlands is ze veel meer klanten trekken. De Maaltijd was zeer goed en overvloedig kan je 2 dagen mee doen. Het was jammer dat de bezorger het adres niet kon vinden, Ik bestel wel vaker eten maar nu was het de eerste keer dat ze belden omdat de bezorger mijn huis niet kon vinden. Terwijl ze 500m verderop zitten.

Buba
16 April 2023

Konkretny Futer馃憤馃憤馃憤

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex
16 April 2023
Rafal
15 April 2023

Jak zwykle pysznie, 艣wie偶o, wiele dodatk贸w. Bardzo POLECAM

Gosia
13 April 2023

Brak soli wsz臋dzie

Anna
13 April 2023

Jedzenie 艣wie偶e, pyszne, dotar艂o gor膮ce i dobrze zapakowane, a do tego dosta艂am ciasteczka gratis co jest bardzo mi艂e!

Kasia
30 March 2023

Pierogi pyszne, ale o 17.45 zam贸wi艂am dostaw臋 na 20.00 i dopiero o 20.40 przyjecha艂o jedzenie. Niestety to nie pierwszy raz kiedy na jedzenie trzeba tak d艂ugo czeka膰. Mo偶e warto si臋 temu problemowi przyjrze膰? Zamawia艂abym cz臋艣ciej wiedz膮c, 偶e jedzenie b臋dzie dostarczone na czas.

Jakub
27 March 2023
Alex
5 March 2023
Olaf
1 March 2023
Eryk
28 February 2023

Pyszne jak zawsze

Kasia
18 February 2023
Beata i Maciek
11 February 2023

Dok艂adnie tak , jak poprosili艣my ... Super , wielkie dzi臋ki Ekipo .... Obiadek Pierwsza Klasa ..... Pozdrawiamy ....

Patrycja
11 January 2023

Dobre jedzonko , pochwale tu go艂膮bki dzis dostarczone do mnie 馃槉

Krzys
19 December 2022
Patrycja
6 December 2022
Angelika
5 December 2022

Przez d艂ugi czas nie zamawiali艣my bo by艂o nie smacznie . Po czasie si臋 skusili艣my i mi艂e zaskoczenie . By艂o smaczne , dobra porcja i szybka dostawa :)

Mateusz
5 December 2022
S艂awek
3 December 2022

eten erg goed :-) . levering 30 minuten te laat, gelukkig was het warm

Tom
1 December 2022
Seba
22 November 2022

Polecam !!! A szczeg贸lno艣ci Super szybkiego Kucharza

Waldemar
20 November 2022

Schabowe pierwsza klasa. Polecam

Adrian
2 November 2022

Bardzo smaczne jedzenie i du偶e porcje serdecznie polecam

A
18 October 2022

niestety to bylo moje ostatnie zamowienie w tym lokalu. wielokrotnie dawalem szanse na poprawe i wracalem z nadzieja, ze posilek tym razem bedzie na czas, kompletny i pyszny. Po ostatnim zamowieniu, gdzie otrzymalem rosol smakujacy i wygladajacy jak jakies pomyje z dna wiadra od mopa - mowie stanowcze NIE dla was.

Mistrzu
17 October 2022
Sebastian
1 October 2022

Bardzo smaczne szybka dostawa oraz Polcam SuperKucharza pana Krzysztofa

Eryk
15 September 2022

Zawsze pysznie i swiezo

Rolada
14 September 2022
Dam
11 September 2022
Zryty
11 September 2022

11/10

Hans Geux
4 September 2022

Goed eten verse spullen, en warm, bijna teveel voor een keer !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Radek
21 August 2022
Waldemar
19 August 2022

Placki po wegiersku bardzo dobre, placuszki fajne chrupiace, miesko mieciutke, rozp艂ywaj膮ce si臋 w ustach. Dostawa trwa艂a ok 1 godzin臋, wi臋c te偶 dobrze. Polecam

Pati
16 August 2022

Niestety rozczarowanie.. dlugo czekalam az go艂膮bki b臋d膮 w sprzeda偶y i zawiodlam sie. Bylo to moje ulubione danie z M. Polka . Tym razem inny smak sam ryz, miesa 艣ladowa ilo艣膰.

Beata i Maciek
22 July 2022

Dziejujemy slicznie , jedzenie przed czasem i jak zawsze przygotowane zgodnie z naszymi wskazowkami ..... Super 馃憤馃憤馃憤

Edyta
10 July 2022
Lolina
4 July 2022

Jedzenie ok, ale czas oczekiwania na dostawe 2,5h to przesada!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Piotr
26 June 2022

Przepyszne zeberka w sosie!!! Lepszych tu w Holandii nie jad艂em! a w 偶adnej knajpie nie odpuszcze jak s膮馃榾Do tego przepyszna fasolka szparagowa. Jako艣膰 na najwy偶szym poziome czu膰 偶e domowe馃榾. Brakowa艂o jednej rzeczy w zam贸wieniu, ale zaanga偶owanie w dostarczenie by艂o naprawd臋 spore馃榾 i po 7 min ju偶 j膮 mialem馃榾 Polecam z czystym sumieniem. 馃榾

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

elpolaco
26 June 2022

Jak zawsze pysznie!

Beata i Maciek
25 June 2022

Dziekujemy slicznie , zamowione dania dotarly do nas na czas , byly przygotowane z naszymi wytycznymi 馃憤 Jak zawsze bardzo smaczne .......

Sebastian
25 June 2022
Pati
15 June 2022

Go艂膮bki jak najbardziej pyszne. Gorzej z dostawa trzeba czekac 2h